Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


18.01.2021  14:00

Биохемија 1

Практичен испит прва декада

Prakticen_ispit_18_01_2021.pdf Резултати од практичен испит јануарска сесија

Rezultati_vtor_kolokvium_Biohemija_1_prakticno.pdf Резултати од втор практичен колоквиум Биохемија 1

Биохемија 2 (студии по биохемија и физиологија)

Практичен испит прва декада

Prakticen_ispit_18_01_2021-0.pdf Резултати од практичен испит јануарска сесија

10.12.2020  14:00

Биохемија 1

Прв колоквиум - теоретски дел

Rezultati_od_prv_kolokvium_teorija_Biohemija_1_2021.pdf Резултати прв колоквиум теорија Биохемија 1

04.12.2020  14:00

Биохемија 1

Прв колоквиум - практичен дел

Rezultati_od_prviot_kolokvium_praktichno_2020.pdf Резултати од практичен колоквиум

03.12.2020  14:00

Биохемија 2 (студии по биохемија и физиологија)

Ноемвриска сесија - теоретски дел

Rezultati_noemvriska_sesija_teorija-2.pdf Резултати од теоретски испит

27.11.2020  14:00

Биохемија 2 (студии по биохемија и физиологија)

Ноемвриска сесија - практичен дел

Rezultati_praktichno_noemvriska_sesija.pdf Резултати од практичен испит ноемвриска сесија

29.09.2020  11:00

Биохемија 1

Теорија -трета декада

Rezultati_teorija_biohemija_1_29_09.pdf Резултати од теоретски испит септемвриска сесија трета декада

Биохемија 2 (студии по биохемија и физиологија)

Теорија -трета декада

Rezultati_Biohemija_2_29_09.pdf Резултати од теоретски испит септемвриска сесија 3 декада

25.09.2020  11:00

Биохемија 1

Практичен испит - трета декада

Rezultati_prakticen_ispit_25_09_2020.pdf Резултати од практичен испит септември 2 декада

Биохемија 2 (студии по биохемија и физиологија)

Практичен испит - трета декада

Rezultati_prakticen_ispit_25_09_2020-0.pdf Резултати од практичен испит септември 2 декада

11.09.2020  11:00

Биохемија 1

Теорија - втора декада

Rezultati_teorija_biohemija_1_i_opshta_biohemija_septemvri_2020-1.pdf Резултати од теоретски испит септемвриска сесија

Биохемија 2 (студии по биохемија и физиологија)

Теорија - втора декада

Rezultati_Biohemija_2_septemvri.pdf Резултати од теоретски испит септемвриска сесија

04.09.2020  11:00

Биохемија 1

Практичен испит - втора декада

Rezultati_prakticno_04_09.pdf Резултати од практичен испит септемвриска сесија

Биохемија 2 (студии по биохемија и физиологија)

Практичен испит - втора декада

Rezultati_prakticno_04_09-0.pdf Резултати од практичен испит септемвриска сесија

31.08.2020  11:00

Биохемија 1

Теорија - прва декада

Rezultati_teorija_biohemija_1_i_opshta_biohemija_septemvri_2020.pdf Резултати од теоретски испит септемвриска сесија

Биохемија 2 (студии по биохемија и физиологија)

Теорија - прва декада

Rezultati_Biohemija_2_septemvri-0.pdf Резултати од теоретски испит септемвриска сесија

24.08.2020  11:00

Биохемија 1

Практичен испит - прва декада

Rezultati_od_prakticen_ipist_24_08.pdf Резултати Биохемија 1 (практичен испит)

Биохемија 2 (студии по биохемија и физиологија)

Практичен испит - прва декада

Rezultati_od_prakticen_ipist_24_08-0.pdf Резултати Биохемија 2 (практичен испит)

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2021. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.