Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


05.02.2020  10:00

Габите на Македонија

II декада. Испитот се одржува во Миколошката лабораторија.

Известување

15.01.2020  10:00

Габите на Македонија

I декада. Испитот се одржува во Миколошката лабораторија.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2020. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.