Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


05.02.2020  10:00

Екологија на терестрични екосистеми

II декада, јануарска сесија. Теоретскиот испит ќе се одржи во лабораторија 223.

Известување

Еколошко законодавство

II декада, јануарска сесија. Теоретскиот испит ќе се одржи во лабораторија 223.

Известување

Екологија на предели

II декада, јануарска сесија. Теоретскиот испит ќе се одржи во лабораторија 223.

Известување

Екологија на растенија

II декада, јануарска сесија. Теоретскиот испит ќе се одржи во лабораторија 223.

Известување

05.02.2020  11:00

Експериментот во наставата по биологија

II декада. Испитот се одржува во Миколошката лабораторија.

Известување

15.01.2020  11:00

Експериментот во наставата по биологија

I декада. Испитот се одржува во Миколошката лабораторија.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2020. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.