Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


14.02.2020  09:00

Зоологија

Известување

05.02.2020  10:00

Заштита на животната средина (студии по екологија)

II декада, јануарска сесија. Теоретскиот испит ќе се одржи во лабораторија 223.

Известување

Заштита на животната средина (студии по биологија)

II декада, јануарска сесија. Теоретскиот испит ќе се одржи во лабораторија 223.

Известување

24.01.2020  09:00

Зоологија

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2020. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.