Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


01.07.2020  11:00

Имунологија

Термин за полагање на теоретскиот дел од испитот. Може да се полага во два од понудените три термини. Студентите задолжително да го пополнат следниот формулар, барем 3 дена пред полагањето: https://forms.gle/JmwDxDSVwgcTqF1o9

Известување

16.06.2020  11:00

Имунологија

Термин за полагање на теоретскиот дел од испитот. Може да се полага во два од понудените три термини. Студентите задолжително да го пополнат следниот формулар, барем 3 дена пред полагањето: https://forms.gle/JmwDxDSVwgcTqF1o9

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2020. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.