Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


18.01.2021  14:00

Клиничка биохемија (студии по молекуларна биологија)

Практичен испит прва декада

Prakticen_ispit_18_01_2021-1.pdf Резултати од практичен испит јануарска сесија

03.12.2020  14:00

Клиничка биохемија (студии по биохемија и физиологија)

Ноемвриска сесија - теоретски дел

Известување

27.11.2020  14:00

Клиничка биохемија (студии по биохемија и физиологија)

Ноемвриска сесија - практичен дел

Rezultati_praktichno_noemvriska_sesija-0.pdf Резултати од практичен испит ноемвриска сесија

29.09.2020  11:00

Клиничка биохемија (студии по биохемија и физиологија)

Теорија -трета декада

Известување

25.09.2020  11:00

Клиничка биохемија (студии по биохемија и физиологија)

Практичен испит - трета декада

Rezultati_prakticen_ispit_25_09_2020-1.pdf Резултати од практичен испит септември 2 декада

11.09.2020  11:00

Клиничка биохемија (студии по биохемија и физиологија)

Теорија - втора декада

Известување

04.09.2020  11:00

Клиничка биохемија (студии по биохемија и физиологија)

Практичен испит - втора декада

Известување

31.08.2020  11:00

Клиничка биохемија (студии по биохемија и физиологија)

Теорија - прва декада

Известување

24.08.2020  11:00

Клиничка биохемија (студии по молекуларна биологија)

Практичен испит - прва декада

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2021. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.