Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


05.02.2020  11:00

Методика во биологијата со експериментирање (двопредметни студии по биологија-хемија)

II декада. Испитот се одржува во Миколошката лабораторија.

Известување

Методика во биологијата со хоспитации (двопредметни студии по биологија-хемија)

II декада. Испитот се одржува во Миколошката лабораторија.

Известување

05.02.2020  10:00

Методологија на научно-истражувачка работа

II декада. Испитот ќе се одржи во Миколошката лабораторија.

Известување

16.01.2020  12:05

Молекуларна генетика

Втор колоквиум

II_kolkvum_MG_16_1_2020.pdf Резултати од втор колоквиум

15.01.2020  11:00

Методика во биологијата со експериментирање (двопредметни студии по биологија-хемија)

I декада. Испитот се одржува во Миколошката лабораторија.

Известување

Методика во биологијата со хоспитации (двопредметни студии по биологија-хемија)

I декада. Испитот се одржува во Миколошката лабораторија.

Известување

15.01.2020  12:00

Методологија на научно-истражувачка работа

I декада. Испитот ќе се одржи во Миколошката лабораторија.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2020. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.