Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


20.01.2021  12:00

Основи на екологија и еволуција (студии по молекуларна биологија)

Известување

20.01.2021  14:00

Општа биологија (студии по аналитичка биохемија)

Прва декада ТЕОРИЈА за предмети кои се полагаат кај проф.др.Ирена Тавчиовска-Василева. Испитот ќе се одржи во онлајн преку платформата Teams. Студентите кои ќе полагаат ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се пријават на iknow системот и да пополнат информации за полагањето на следниот ЛИНК: https://forms.gle/ovhviKhg8UupTkTa8 Испит ПРАКТИЧЕН ДЕЛ - датум и време по договор. За сите прашања поврзани со полагањето на испитите може да се обратите на lozenka@pmf.ukim.mk

Известување

18.01.2021  14:00

Општа биохемија

Практичен испит прва декада

Известување

15.01.2021  13:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Преполагање на колоквиум о Основи на олекуларна биологија, насока утриционизам

prepolaganje_II_kolokvium_Nutricionizam_15_1_2021.pdf Преполагање на втор колоквиум
Konechni_rezultati_kolokviumi_Nutr.pdf Конечни резултати

12.01.2021  12:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биологија и студии по екологија)

Втор колоквиум по предметот Основи на молекуларна биологија за насоката нутриционизам

II_kolokvium_Nutricionizam_12_1_2021.pdf Втор колоквиум
prepolaganje_na_kolokvium_Molekularna_genetika_12_1_2021.pdf Резултати од преполагање на еден од колоквиумите по Молекуларна генетика
Konechni_rezultati_kolokviumi_MG.pdf Конечни резултати со оцени по Молекуларна генетика
Prepolaganje_kolokvum_B3_ABH_12_1_2021.pdf Резултати од преполагање на колоквиуми по Биохемија 3 за насоката аналитичка биохемија

29.12.2020  13:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Колоквиум по предметот Биохемија 3 за насоката аналитичка биохемија

Kolkvum_i_konechni_rezultati_B3_ABH_29_12_2020.pdf Резултати од колоквиум по предметот Биохемија 3 за насоката аналитичка биохемија

29.12.2020  12:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биологија и студии по екологија)

Втор колоквиум

II_kolokvium_i_konechni_rezultati_NN_29_12_2020.pdf Резултати од втор колоквиум

10.12.2020  14:00

Општа биохемија

Прв колоквиум - теоретски дел

Известување

07.12.2020  12:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Прв колоквиум по предметот Основи на молекуларна биологија за насоката нутриционизам

I_kolokvium_Nutricionizam_7_12_2020.pdf Резултати од прв колоквиум по Основи на молекуларна биологија за насоката нутриционизам

04.12.2020  14:00

Општа биохемија

Прв колоквиум - практичен дел

Известување

02.12.2020  14:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Испит по сите предмети на Одделение за молекуларна биологија, ноемвриска сесија

1Испит_2_12_2020.pdf Резултати од испит по сите предмети кај проф д-р Сашо Панов и доц.д-р Славица Јосифовска

30.11.2020  14:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биологија и студии по екологија)

Прв колоквиум

pI_kolokvium_NN_30_11_2020.pdf Резултати од колоквиум по Основи на молекуларна биологија, Наставна и еколошка насока

27.11.2020  14:00

Општа биохемија

Rezultati_praktichno_noemvriska_sesija-1.pdf Резултати од практичен испит ноемвриска сесија

25.11.2020  13:30

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Практичен испит, ноемвриска сесија

1Практичен_испит_25_11_2020.pdf Резултати од испит од практичен дел од сите предмети на Одделението по молекуларна биологија

29.09.2020  11:00

Општа биохемија

Теорија- теорија декада

Rezultati_Opsta_Biohemija_29_09.pdf Резултати од теоретски испит септемвриска сесија трета декада

25.09.2020  15:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Испит по сите предмети на Одделението за молекуларна биологија

1Ispit_Treta_dekada_25_9_2020.pdf Резултати од испит по сите предмети кај проф д-р Сашо Панов и доц.д-р Славица Јосифовска
1Konechni_rezultati_ISPITI_TRETA_DEKADA.pdf Конечни резултати со оцени

25.09.2020  11:00

Општа биохемија

Практичен испит- трета декада

Rezultati_prakticen_ispit_25_09_2020-2.pdf Резултати од практичен испит септември 2 декада

24.09.2020  10:00

Основи на анатомија на човек

Трета декада

Rezultati_Anatomija_covek_2020_sept_3_dek.pdf резултати од трета декада

23.09.2020  11:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Испит од практичен дел од сите предмети на Одделението по молекуларна биологија, трета декада

1praktichen_ispit_23_9_2020.pdf Резултати од испит од практичен дел од сите предмети на Одделението по молекуларна биологија

16.09.2020  10:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Испит по сите предмети на Одделението за молекуларна биологија

1Ispit_Vtora_dekada_16_9_2020.pdf Резултати од испит по сите предмети кај проф д-р Сашо Панов и доц. д-р Славица Јосифовска
1Konechni_rezultati_ISPITI_VTORA_DEKADA.pdf Конечни резултати со оцени

14.09.2020  10:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Испит од практичен дел од сите предмети на Одделението по молекуларна биологија, втора декада

1praktichen_ispit_14_9_2020.pdf Резултати од испит од практичен дел од сите предмети на Одделението по молекуларна биологија

11.09.2020  11:00

Општа биохемија

Теорија- втора декада

Rezultati_teorija_biohemija_1_i_opshta_biohemija_septemvri_2020-2.pdf Резултати од теоретски испит септемвриска сесија

10.09.2020  10:00

Основи на анатомија на човек

Втора декада

Rezultati_Anatomija_covek_2020_sept_2_dekada.pdf Резултати од втора декада

04.09.2020  11:00

Општа биохемија

Практичен испит - прва декада

Rezultati_prakticno_04_09-1.pdf Резултати од практичен испит септемвриска сесија

31.08.2020  11:00

Општа биохемија

Теорија - прва декада

Rezultati_teorija_biohemija_1_i_opshta_biohemija_septemvri_2020-0.pdf Резултати од теоретски испит септемвриска сесија

25.08.2020  10:00

Основи на анатомија на човек

Права декада

Известување

24.08.2020  11:00

Општа биохемија

Практичен испит- прва декада

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2021. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.