Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


05.02.2020  10:00

Растителна и анимална екофизиологија

II декада, јануарска сесија. Теоретскиот испит ќе се одржи во лабораторија 223.

Известување

Растителна физиологија со екофизиологија

II декада, јануарска сесија. Теоретскиот испит ќе се одржи во лабораторија 223.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2020. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.