Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


24.09.2020  10:00

Споредбена анатомија

Трета декада

Известување

10.09.2020  10:00

Споредбена анатомија

Втора декада

Rezultati_Sporedbena_anatomimja_2020_sept_2_dek.pdf Резултати од втора декада

25.08.2020  10:00

Споредбена анатомија

Прва декада

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2021. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.