Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


24.09.2020  10:00

Типологија на животни (студии по биохемија и физиологија)

Трета декада

Rezultati_Tipologija_zivotni_2020_sept_3_dek.pdf Резултати од трета декада - корегирани

Типологија на животни (студии по молекуларна биологија)

Трета декада

Rezultati_Tipologija_zivotni_2020_sept_3_dek-0.pdf Резултати од трета декада - корегирани

10.09.2020  10:00

Типологија на животни (студии по биохемија и физиологија)

Втора декада

Rezultati_Tipologija_zivotni_2020_sept_2_dek.pdf Резултати од втора декада

Типологија на животни (студии по молекуларна биологија)

Втора декада

Rezultati_Tipologija_zivotni_2020_sept_2_dek-0.pdf Резултати од втора декада

25.08.2020  10:00

Типологија на животни (студии по биохемија и физиологија)

Прва декада.

Известување

Типологија на животни (студии по молекуларна биологија)

Прва декада

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2021. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.