Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


12.02.2020  11:00

Хистологија и ембриологија

Втора декада ТЕОРИЈА. Предиспитни вежби ПРАКТИЧЕН ДЕЛ 10.02.2020 г. од 9 часот Испит ПРАКТИЧЕН ДЕЛ 11.02.2020 г. од 9 часот Испитот ќе се одржи во Биолошки амфитеатар (БА-205). Стидентите кои ќе полагаат ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се запишат на список за полагање кај лаборантите Круно Блажевски или Лозенка Иванова еден работен ден пред испитот.

Известување

22.01.2020  11:00

Хистологија и ембриологија

Прва декада ТЕОРИЈА. Предиспитни вежби ПРАКТИЧЕН ДЕЛ 20.01.2020 г. од 9 часот Испит ПРАКТИЧЕН ДЕЛ 21.01.2020 г. од 9 часот Испитот ќе се одржи во Биолошки амфитеатар (БА-205). Стидентите кои ќе полагаат ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се запишат на список за полагање кај лаборантите Круно Блажевски или Лозенка Иванова еден работен ден пред испитот.

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2020. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.