Историја на биологија

БИ0356


    Следни испити од овој предмет:

  • 23 ноември 2023 во 10:00 Испитот во ноемвриски испитен рок кај Проф д-р Маја Јорданова ќе се одржи на 23.11.2023 од 10 часот во афитеатар по физика

    Материјали

© 2023. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.