Отворен ден на УКИМ

Ги покануваме сите заинтересирани идни студенти да го посетат и одблиску да се запознаат со Институтот за биологија во рамките на Отворениот ден на УКИМ, на 19.8.2022 год., во периодот од 10 до 14 часот.

Ве очекуваме!

more


Документи

© 2022. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.