Биоми

БИ0325


  Следни испити од овој предмет:

 • 02 септември 2019 во 10:00 ПРВА ДЕКАДА Предиспитни вежби (просторија 217)!
 • 03 септември 2019 во 12:00 ПРВА ДЕКАДА Практичен испит (лабораторија 217)! Сите студенти кои ќе полагаат ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се пријават на e-mail: taseska_angela@yahoo.com!
 • 04 септември 2019 во 10:00 ПРВА ДЕКАДА Теорија (лабораторија 217)! Сите студенти кои ќе полагаат ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се пријават на e-mail: taseska_angela@yahoo.com!
 • 23 септември 2019 во 10:00 ВТОРА ДЕКАДА Предиспитни вежби (лабораторија 217)! Сите студенти кои ќе полагаат ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се пријават на e-mail: taseska_angela@yahoo.com!
 • 24 септември 2019 во 10:00 ВТОРА ДЕКАДА Практичен испит (лабораторија 217)! Сите студенти кои ќе полагаат ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се пријават на e-mail: taseska_angela@yahoo.com!
 • 25 септември 2019 во 10:00 ВТОРА ДЕКАДА Teорија (лабораторија 217)! Сите студенти кои ќе полагаат ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се пријават на e-mail: taseska_angela@yahoo.com!
 • 19 мај 2021 во 21:50 Термини за полагање во втора (летна) јунска сесија Проф. д-р Дана Прелиќ I декада - теорија датум термин просторија предмет насока Начин на полагање 15.6.2021, вторник 08:00 – 10:00 ч. Биолошки Амфитеатар Основи на екологија и еволуција биохем.-физиолошка насока писмено 16.6.2021, среда од 10:00 ч. кабинет 210 Општа екологија еколошка насока усно Ве замолувам најдоцна до 11.6.2021 (петок) да го пријавите своето учество на овој линк I декада – практично 17.6.2021, четврток 10:00 – 12:00 ч. Полагањето на практичните испити ќе се одвива по електронски пат на платформата Microsoft Teams. Линкот за вклучување ќе биде дополнително испратен на индивидуалните е-адреси на студентите кои во посочениот временски рок се пријавиле на списокот за полагање. Ве замолувам најдоцна до 11.6.2021 (петок) да го пријавите своето учество на овој линк II декада - теорија датум термин просторија предмет насока Начин на полагање 29.6.2021, вторник 08:00 – 10:00 ч. Биолошки Амфитеатар Основи на екологија и еволуција биохем.-физиолошка насока писмено 30.6.2021, среда од 10:00 ч. кабинет 210 Општа екологија еколошка насока усно Ве замолувам најдоцна до 25.6.2021 (петок) да го пријавите своето учество на овој линк II декада – практично 1.07.2021, четврток 10:00 – 12:00 ч. Полагањето на практичните испити ќе се одвива по електронски пат на платформата Microsoft Teams. Линкот за вклучување ќе биде дополнително испратен на индивидуалните е адреси на студентите кои во посочениот временски рок се пријавиле на списокот за полагање. Ве замолувам најдоцна до 25.6.2021 (петок) да го пријавите своето учество на овој линк При полагањето со физичко присуство ќе бидат запазени мерките за заштита од Covid-19
 • 06 април 2022 во 10:00 Испит по изборните предмети Биоми и Здравствена екологија, во априлската испитна сесија од учебната 2021/2022. Испитот ќе се одржи online, во 10 часот на MS Teams.
 • 30 август 2022 во 10:00
 • 13 септември 2022 во 10:00
 • 18 јануари 2023 во 10:00

  Материјали

© 2023. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.