Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


25.09.2017  12:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Дополнителен термин за полагање во август - септемвриската испитна сесија на практичен и писмен испит по сите предмети кај професорот д-р Сашо Панов

ispit_25_09_2017.pdf Резултати од испитот по сите предмети полагани на 25.09.2017
praktichen_ispit_25_09_2017.pdf Резултати од практичен испит

15.09.2017  12:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Испит од теоретски дел-втора декада

15_09_2017_Основи_на_мол_био_Мол_био_со_генетика_Биохемија3_Биологија_на_канцер.pdf Резултати од испит од предметите кај Проф. др Сашо Панов одржан на 15.09.2017

Известување

Молекуларна генетика

Испит од теоретски дел - втора декада

Известување

Генетски инженеринг

Испит од теоретски дел - втора декада

Известување

13.09.2017  12:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Испит од практичен дел-втора декада

rezultati_od_praktichen_ispit_BF_13_09_2017.pdf Резултати од практичен испит за биохемиско-физиолошка насока, ПМФ

Основи на молекуларна биологија (студии по биологија и студии по екологија)

Испит од практичен дел-втора декада

rezultati_od_praktichen_ispit_MB_NN_TMF_13_09_2017-0.pdf Резултати од практичен испит за ТМФ и наставна насока и насоката молекуларна биологија од ПМФ

06.09.2017  10:00

Основи на екологија и еволуција (студии по молекуларна биологија)

Известување

05.09.2017  10:00

Анимална екологија со зоогеографија

Практичниот испит е закажан на 05.09. (вторник) додека предиспитните вежби се закажани на 04.09.2017 (понеделник), во просторија 217

Известување

01.09.2017  10:00

Општа генетика (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Писмен испит во Информатички амфитеатар Практичен испит на 31.08.2017 од 10ч. лаб 243

Известување

Општа генетика (студии по биологија)

Писмен испит во Информатички амфитеатар Практичен испит на 31.08. 2017г. од 10ч. лаб. 243

Известување

29.08.2017  10:00

Основи на екологија и еволуција (студии по биохемија и физиологија)

13.09.2017 (среда), 10:00 - 12:00, во Биолошки амфитеатар

Известување

Општа екологија

13.09.2017 (среда), 10:00 - 12:00, во Биолошки амфитеатар

Известување

Екологија на антропогени екосистеми

13.09.2017 (среда), 10:00 - 12:00, во Биолошки амфитеатар

Известување

Популациона екологија и математичко моделирање

13.09.2017 (среда), 10:00 - 12:00, во Биолошки амфитеатар

Известување

Известување

17.08.2017  12:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Испит од теоретски дел-прва декада

1ispit_OMB_MBG_BK_BIII_17_08_2017.pdf Резултатите се од испитот по сите предмети полагани на 17.08.2017

Основи на молекуларна биологија (студии по биологија и студии по екологија)

Испит од теоретски дел-прва декада

Известување

Молекуларна генетика

Испит од теоретски дел-прва декада

Известување

Генетски инженеринг

Испит од теоретски дел-прва декада

Известување

15.08.2017  12:00

Основи на молекуларна биологија (студии по биохемија и физиологија и студии по молекуларна биологија)

Испит од практичен дел-прва декада

praktichen_OMB_MBG_15_08_2017.pdf Резултати од практичен испит

Основи на молекуларна биологија (студии по биологија и студии по екологија)

Испит од практичен дел-прва декада

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2017. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.