Однесување на животните

БИ0330


    Следни испити од овој предмет:

  • 05 септември 2023 во 10:20 Испитите во септемвриски испитен рок кај Проф д-р Маја Јорданова ќе се одржат на 5.09.2023 и 15.09.2023 од 10 часот во биолошки афитеатар
© 2023. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.