Основи на екологија и еволуција (студии по биохемија и физиологија)

БЗ4205


  Следни испити од овој предмет:

 • 05 јуни 2019 во 10:00 ПРВА ДЕКАДА Испитот ќе се полага во лабораторија 210! Сите студенти кои ќе полагаат ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се пријават на e-mail: taseska_angela@yahoo.com.
 • 25 јуни 2019 во 10:00 ВТОРА ДЕКАДА Испитот ќе се полага во лабораторија 210! Сите студенти кои ќе полагаат ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се пријават на e-mail: taseska_angela@yahoo.com.
 • 04 септември 2019 во 10:00 Прва декада Испитот ќе се оддржи во лабораторија 210!
 • 25 септември 2019 во 10:00 Втора декада Испитот ќе се оддржи во лабораторија 210!
 • 27 мај 2020 во 02:00 ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТ ВО ЈУНСКИ ИСПИТЕН РОК ПРВА ДЕКАДА 9 ЈУН ВТОРА ДЕКАДА 30 ЈУН ТРЕТА ДЕКАДА 10 ЈУЛИ ИСПИТОТ ЌЕ СЕ РЕАИЗИРА ВО ЛАБАРАТОРИЈА 216. Од 9 часот СТУДЕНТИТЕ СЕ ДОЛЖНИ ДА НОСАТ МАСКИ
 • 12 мај 2021 во 11:20 испитот кај проф д-р Маја Јорданова во јунскиот испитен рок ќе се полага на 8.06 и 22.06.2021 од 10 часот во Биолошки афитеатар
 • 29 јуни 2021 во 10:20 Испитот кај проф д-р Маја Јорданова ќе се одржи во августовско септемврискиот испитен рок на 7 и16.09.2021 од 10 часот во биолошки амфитеатар
 • 08 ноември 2021 во 11:00 Основи на екологија и еволуција (студии по биохемија и физиологија) Испитот кај проф д-р Маја Јорданова ќе се одржи во ноемврискиот испитен рок на 25.11.2021 од 9 часот во биолошки амфитеатар
 • 08 јуни 2022 во 10:00 Испитот основи на екологија и еволуција во јунски испитен рок кај Проф д-р Маја Јорданова ќе се одржи на 8.06.2022 и 20.06.2021 во 10 часот во биолошки афитеатар

Документи

© 2022. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.