Хумана генетика

БМ7102


  Следни испити од овој предмет:

 • 13 јуни 2022 во 09:00 испитот ке се одржи во амфитеатарот на Клиниката за педијатрија
 • 28 јуни 2022 во 09:00 испитот ке се одржи во амфитеатарот на Клиниката за педијатрија
 • 01 септември 2022 во 12:00 ispitot ;e se odrzi vo amfiteatarot na pedijatrija
 • 15 септември 2022 во 12:00 ispitot ke se odrzi vo amfiteatarot na pedijatrija
 • 24 јануари 2023 во 08:30 ispitot po humana genetika ke se odrzi vo amfiteatar 2 na medicinski fakultet. Zainteresiranite studenti da se zapisat na e-mailot Molekularna genetika
 • 10 февруари 2023 во 08:30 ispitot ke se odrzi vo amfiteatar infektivno na medicinski fakultet. Zainteresiranite studenti da se zapisat na e-mailot Molekularna genetika
 • 10 февруари 2023 во 08:30 ispitot ke se odrzi vo amfiteatar infektivno na medicinski fakultet. Zainteresiranite studenti da se zapisat na e-mailot Molekularna genetika

  Материјали

© 2023. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.