Вовед во ихтиологија

БИ0332


    Следни испити од овој предмет:

  • 11 април 2022 во 12:00 АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА АНАТОМИЈА НА ЧОВЕК ДАТУМ И ВРЕМЕ НА ПОЛАГАЊЕ: 11.04.2022, ВО 12 ЧАСОТ ВО ФИЗИЧКИ АМФИТЕАТАР.
  • 25 август 2023 во 10:00 ПРВА ДЕКАДА ТИПОЛОГИЈА НА ЖИВОТНИ 2 Физички и информатички амфитеатар

    Материјали

© 2023. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.