Микробна биотехнологија (студии по молекуларна биологија)

БМ8101


    Следни испити од овој предмет:

  • 20 февруари 2019 во 09:00 Ispitot po predmetite Mikrobna biotehnologija (za molekularna biologija) i Mikrobiologija (BFN) vo dopolnitelniot den-sesija ke se odrzi na 20.02.2019 (Sreda) so pocetok od 09 casot. prof. d-r Dzoko KUNGULOVSKI

    Материјали

© 2023. Институт за биологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.